Druhý ročník Továrny na zábavu, jak s oblibou překládal komentátor Pavel Ryttnauer, se i přes náhlé potíže spojené s místem konání, nakonec konal. A vyvedl se se vším všudy.


 
 
 
 

Fun Factory For Frisbee

Myšlenkou těchto závodů je spojení všeho, co se točí kolem disků (to je dobrý, ne? Když se vlastně točí jen ty disky… no nic). Na klubové psí závody DiscDog klubu se tedy povedlo nalepit i Ultimate frisbee, Freestyle, Double Disc Court a Disc golf. Na akci se sešlo (dle mého odhadu) tak 300 lidí a všichni házeli. Disky asi spojují, kromě toho, že rotují ;)

 

Dogfrisbee

Nejdelší dobu jsem strávil u hřiště, kde se házelo psům. Přirozeně… mám tam nejvíc známých (z dalších sportů jsem neznal nikoho :D) a taky jsem poprvé s Juno soutěžil, musel jsem okouknout konkurenci (o výsledcích se bavit nebudeme). Tak jako na závodech v Tovačově mě focení psů nějak nebavilo, tento víkend jsem měl na focení chuť a tak jsem fotil a fotil (a projevilo se to na počtu fotek na kartě, přes 900 za celý víkend).

 

 

Další krám do baráku?

Na chviličku jsem zavítal i ke hřišti, kde se hrálo Ultimate a přiznávám, že jsem se raději koukal na hru samotnou a skoro nic nenafotil. Některé týmy předváděly moc pěkné kombinace a prostě bylo na co koukat. Na trošku delší chviličku jsem se pak stavil i u placu, kde se hrál (ani to nevypadalo jako soutěž) freestyle. Awesomní to záležitost. Nadchlo mě to natolik, že jsem si koupil disk a pokud přestanu pařit Diablo 3, tak se s tím fakt naučím. A až to budu umět s tím jejich diskem, naučím se to se psím. A to bude tóčo. Snad na něj nebude moc sedat prach :)

 

 

Závěrem

FFFF nejsou jen obyčejnými závody. Je to opravdu velkolepá párty (sobotní večer většinou pro mnohé končí až někdy při nedělním svítání). Beerrace… k tomu nemám moc co dodat :) Super víkend. Dobrá organizace. Zdravím paní z hladového okýnka, snad ji ještě neodvezli do blázince… nebo do nemocnice, byla dost na pěst :)

 
[jtlMS]
 

Galerie

Pokud jste se na fotkách nenašli, ještě neplakejte. Dalších asi 80 fotek je zde, na mé FB fanpage.