Přijde mi, jako by to bylo opravdu nedávno, co jsem na své tehdy nové stránky psal o prvních závodech sezony – Welcome Summer. Sliboval jsem v tom článku, že budu fotit fotky jiné, než na jaké jste zvyklí. Pravděpodobně jsem tím měl na mysli fotky barevnější, ostřejší, nápaditější… prostě lepší, hlavně né nudné.


 
 

Povedlo se?

Posouzení, zda jsem toto předsevzetí dodržel, nebo ne, je na vás. Já za sebe si myslím, že změna je znatelná. V započaté snaze určitě nepolevím a budu pokračovat i po zimním spánku :) Ale povídání na toto téma si nechám na jinej článek… Jaké bylo Bye Bye Summer 2012?

 

Můj stan


 

Mrazivá tečka za sezónou

Letos to byl opravdu extrém. Moc nevím, kde začít. U frisbee ve vánici, neustálého otírání zamlženého foťáku, quadrupedu s půjčeným psem nebo u noci v iglú? Bylo to vážně super. Jako obvykle to bylo jiné, jako obvykle, ale prostě super. Asi se mi nechce moc rozepisovat, na takových závodech se prostě musí být. Kdybych začal o tom, jak jsem se v tom stanu vysvlékal, protože mi bylo vedro, stejně mi to polovina z vás nebude věřit :) Chodíte sem kvůli fotkám, takže žádné velké zdržování.

 
[jtlMS]
 

Galerie

Pokud jste se na fotkách nenašli, ještě nezoufejte. Další fotky budou na mé FB fanpage.